Møbelsnekker - hva gjør vi?

Vi vet hvor viktig det er at møbler og interiør blir akkurat slik du foventer. Pema Snekkeri leder deg gjerne gjennom investeringens 5 faser.

1. Rådgivning. Du forteller oss om dine ønsker. Sammen går vi gjennom løsningsalternativene og tar de nødvendige mål. Samtidig etablerer vi din kravspesifikasjon som danner grunnlaget for videre arbeider.

2. Løsningsforslag. Vi presenterer en løsning vi har skreddersydd for dine behov. Om ønskelig tegnes interør og møbler i samarbeide med arkitekt. I alle tilfelle presenteres løsninger og produkter i et tilbud.

3. Produksjon. Du bestiller og vi iverksetter nødvendige forberedelser. Råvarer, intern produksjons- og monteringskapasitet. Selvsagt samkjører og produserer vi mot en avtalt leveringsdato.

4. Montering. Vi monterer og leverer interørene og møblene. Eventeuelt koordinert med andre håndverkere i de tilfeller hvor det er nødvendig.

5. Tilbakemelding. Pema Snekkeri legger betydelig vekt på fornøyde kunder og går sammen med deg gjennom leveransen. Vårt slagord er AKKURAT SLIK og det skal du oppleve i praksis.

Hvorfor Pema Snekkeri

 
Vi har i flere tiår levert møbler, innredninger og snekkerarbeider til privatpersoner, bedrifter, arkitekter og konsulenter.

Du vil oppleve erfaring, kunnskap og ressurser som virkeliggjør dine interiører og møbler.
AKKURAT SLIK - til rett tid og til avtalt pris.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.